Αποχή αποφάσισαν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές

Σε αποχή από τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αν δεν έχει λυθεί το θέμα με το εγγυητικό ταμείο.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Σε αποχή από τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League, όπως κι από το Κύπελλο Ελλάδος, μέσα στον Οκτώβριο, θα προχωρήσουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, εφόσον δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου η ενεργοποίηση του Εγγυητικού Ταμείου.

Αυτό αποφασίσθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Π.Σ.Α.Π., μεταξύ της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και των αρχηγών των ομάδων που μετέχουν στα δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Στην ομιλία του προς τους αρχηγούς των ομάδων της Super League και της Football League, ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Διονύσιος Δημόπουλος, τόνισε: “Από τις αρχές του 2013 έχουν υπογραφεί συμφωνίες μεταξύ του Π.Σ.Α.Π. και των φορέων του ποδοσφαίρου, της Super League, της Football League και της Ε.Π.Ο., οι οποίες προέβλεπαν και προβλέπουν νέα δικαιώματα και υποχρεώσεις για παίκτες και Π.Α.Ε”.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ