Το πανόραμα του Ευρωμπάσκετ

Το πανόραμα του Ευρωμπάσκετ

Την Πέμπτη (12/9, 3.30 μ.μ.) αρχίζει η δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας στην Λιουμπλιάνα για την Εθνική ομάδα με πρώτο αντίπαλο την Ισπανία, τον «κακό δαίμονά» της.

Η ελληνική ομάδα, μετά την πρόκριση της Κροατίας εις βάρος της Τσεχίας, που έφερε την Ισπανία στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της πρώτης φάσης, θα είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στον όμιλο της δεύτερης φάσης.

Aπο τον πρώτο όμιλο προκρίθηκαν οι Ουκρανία, Βέλγιο και Γαλλία. Το Βέλγιο στάθηκε τυχερό, καθώς η Γερμανία νίκησε το Ισραήλ και έστειλε στο σπίτι της την ομάδα του Άρικ Σίβεκ. Από τον δεύτερο όμιλο στην επόμενη φάση πέρασαν Σερβία, Λιθουανία και Λετονία. Η Λιθουανία ηττήθηκε από την Βοσνία, αλλά επειδή η ήττα της ήταν κάτω από τους δέκα πόντους πέρασε στην επόμενη φάση. Κροατία, Σλοβενία και Ιταλία είναι οι τρεις ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την δεύτερη φάση της διοργάνωσης από τον τρίτο όμιλο.

Μάλιστα η πρόκριση της Κροατίας, συνέφερε και την Εθνική μας καθώς οι τρεις προκριθείσες ομάδες από τον συγκεκριμένο όμιλο θα μεταφέρουν στην δεύτερη φάση και μία ήττα. Η Ιταλία ολοκλήρ��σε αήττητη τις υποχρέωσεις στη πρώτη φάση και μαζί με την Φινλανδία και την Ελλάδα, είναι οι τρεις ομάδες που περνάνε στην επόμενη φάση.

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ