Σίλβα: Θα δώσουμε τα πάντα για τον κόσμο

Ο Μάρκο Σίλβα προανήγγειλε μια μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν και υποσχέθηκε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για να κοντράρουν τους Γερμανούς και να δώσουν χαρά στον κόσμο, όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν στο Καραϊσκάκη στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε ότι έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για το παιχνίδι και πως έχει ουσιαστικά αποφασίσει για την ενδεκάδα.

Ποιες είναι οι αδυναμίες της Μπάγερν;

«Έχουμε ασχοληθεί περισσότερο με τα πλεονεκτήματα. Αν τα έχουμε εντοπίσει τα μειονεκτήματά της, θα προσπαθήσουμε να τα κρατήσουμε για εμάς. Σίγουρα κανείς αντίπαλος δεν αισθάνεται καλά άνετα σε αυτό το γήπεδο».

Πέρσι είχε παίξει με την Σπόρτινγκ κόντρα στη Σάλκε και είχε αποκλειστεί. Μήπως του χρωστάει κάτι το ποδόσφαιρο κόντρα σε  γερμανική ομάδα;

«Αυτό που συνέβη πέρσι δεν έχει σχέση με το αυριανό παιχνίδι, Είχαμε κερδίσει το πρώτο ματς, είχαμε χάσει το δεύτερο όμως δεν είχαν σχέση αυτά τα παιχνίδια με το αυριανό. Είμαστε έτοιμοι, δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Ο Γκουαρδιόλα είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει Πορτογάλο τεχνικό άρα θα έχει καλή άμυνα. Θα παίξει αμυντικά ο Ολυμπιακός αύριο;

«Από τη στιγμή που αρχίζει το ματς, η στρατηγική φεύγει και σε πάει το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος είναι συνήθως κυρίαρχος, εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι αμυντικά και όταν έχουμε τις ευκαιρίες μας να προσπαθήσουμε να βλάψουμε τον αντίπαλο. Η στρατηγική θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ