Σάλος με τον χαιρετισμό του Ποντόλσκι – ΦΩΤΟ

Δεν ξέρουμε εάν όντως ο Λούκας Ποντόλσκι ήθελε να τιμήσει τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες, αλλά κατάφερε με τη συγκεκριμένη ενέργεια να σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών.  Ο διεθνής Γερμανός άσος της Γαλατάσαραϊ φωτογραφήθηκε μπροστά από τουρκική σημαία στην Κωνσταντινούπολη, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του, κάνοντας μάλιστα και στρατιωτικό χαιρετισμό. Δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία σε «Facebook» και «Twitter» με μήνυμα που προκάλεσε ακόμα περισσότερες αντιδράσεις…

«Η καρδιά μου είναι μαζί σας, γι’ αυτή τη σημαία έχουν πέσει πολλοί Τούρκοι στρατιώτες. Τα συλλυπητήρια στον τουρκικό λαό», έγραψα αρχικά ο Λούκας Ποντόλσκι και δέχθηκε πολλά «πυρά». Στη συνέχεια ο διεθνής άσος άλλαξε το μήνυμά του και ανέφερε: «Συγνώμη, μ’ αυτό που έγραψα δεν ήθελα να πάρω πολιτική θέση για κάτι, αλλά και τιμήσω τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες και να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου». Φέρεται μάλιστα ότι και η διοίκηση της «Γαλατά» να επενέβη και ζήτησε από τον Γερμανό άσο εξηγήσεις, αλλά και να δώσει εξηγήσεις. Ακολούθως ο Ποντόλσκι ανέβασε το νέα του κείμενο. Στην Τουρκία η κατάσταση είναι έκρυθμη και λόγω των όσων γίνονται στα νοτιοανατολικά σύνορα της χώρας, ειδικά με τους Κούρδους.

Σημειώνεται ότι μεγάλες διαστάσεις πήρε το συγκεκριμένο θέμα και στην Γερμανία με τον Τύπο να είναι σε πολλές περιπτώσεις επικριτικός με τον Λούκας Ποντόλσκι.

 

 

Πηγή pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα του Τζιόλη για τους πρόσφυγες – ΦΩΤΟ

Διάσημος ποδοσφαιριστής: Θα φιλοξενούσα πρόσφυγες στο σπίτι μου  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ