Κατσικάρης: Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί

Ο Φώτης Κατσικάρης εκθείασε την ποιότητα, αλλά και το χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα του στη νίκη επί της Κροατίας.

«Δεν είμαστε ακόμη στο 100%, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο κι αυτό φάνηκε από κάποια στοιχεία. Η ποιότητα και η προσωπικότητα, όπως και η εμπειρία της ομάδας φάνηκε. Αν βάλουμε όλα αυτά τα στοιχεία μαζί, μπορούμε να γίνουμε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Στο πρώτο μέρος δεν χρησιμοποιήσαμε καν τα φάουλ, η Κροατία πήρε 11 πόντους στον αιφνιδιασμό και πολλούς στο ένας με έναν.

Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και πιο βαρύ για μας στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε τη δυνατότητα της ομάδας, ως προς το ταλέντο, αλλά και σαν χαρακτήρα. Είχαμε κάποιους εγκεφάλους στο παρκέ, όπως ο Ζήσης, ο Σπανούλης και ο Σλούκας. Έτσι ελέγξαμε το ματς, αποφύγαμε τα πολλά λάθη και πήραμε πολλά ριμπάουντ. Το σουτ θα είναι θέμα μέρας, αλλά μπορείς να εξισορροπήσεις μια κακή μέρα στα σουτ με άλλο τρόπο.

Σημασία για μας έχει ότι νικήσαμε με αυτό τον τρόπο. Η νίκη δεν σημαίνει κάτι, αλλά θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα- Κροατία 72-70 (ΤΕΛΙΚΟ)

Κατσικάρης: Πάντα είσαι νευρικός στην πρεμιέρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ