Προπονητής Εθνικής πόλο ανδρών: Να ανεβούμε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα

Με την ομάδα στα ημιτελικά πια, ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ανδρών του πόλο, Θόδωρος Βλάχος, που μέχρι τώρα έκανε πάντα λόγο για το επόμενο ματς, τώρα μιλά και για το μεθεπόμενο, τον τελικό: «Ήταν καλή πρόκριση… Και τώρα χωρίς άγχος να παίξουμε καλύτερα». 

«Σήμερα με την τέταρτη νίκη στη σειρά σε αυτό το Παγκόσμιο καταφέραμε να προκριθούμε στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι ήδη επιτυχία αυτό, αλλά νιώθουμε ότι έχουμε κι άλλα καλά να κάνουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια. Κατά κοινή ομολογία εδώ στο Καζάν, παίζουμε πολύ καλό πόλο, που στηρίζεται στην ομαδικότητα, το πάθος για τη νίκη και την πολύ καλή ψυχολογία σε όλες τις στιγμές του αγώνα και ιδιαίτερα στις κρίσιμες. 

Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε πως«είπαμε από την αρχή να χαρούμε τα παιχνίδια χωρίς άγχος και πίεση και το κάναμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στα δύο επόμενα παιχνίδια. Να κάνουμε απλα αυτό που ξέρουμε και μπορούμε. Πίστη στο παιχνίδι μας, πίστη στις δυνατότητες μας, χωρίς άγχος και πίεση και πάθος για να ανέβουμε άλλο ένα σκαλοπάτι ψηλότερα».

Διαβάστε επίσης:

Προπονητής Εθνικής πόλο Εφήβων: Αφιερώνω το μετάλλιο στην κόρη και την γυναίκα μου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ