Σφραγίζει την πρωτιά

Με όλους τους παίκτες στην διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (4.30 μ.μ., ΝΕΤ) στα Ιλίσια «κεκλεισμένων των θυρών» (γιατί οι γηπεδούχοι δεν θεώρησαν τα εισιτήρια) τον Ηλυσιακό και θέλει την νίκη για να «σφραγίσει» την πρωτιά στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Α1.

Πρώτη θέση, που θα του δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. «Φτάνουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μιας διαδρομής που σίγουρα δεν ήταν εύκολη για την ομάδα», σχολίασε ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων».

«Για μας είναι πολύ καλό ότι και οι 16 παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και οι 12 που θα επιλεγούν θα πρέπει να κρατήσουν το ρυθμό της ομάδας σε υψηλά επίπεδα όπως είναι τελευταία, παράλληλα με τη συγκέντρωση», τόνισε ο Αγγέλου και εξήγησε πως «ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που δείχνει ότι κοντρολάρει το ρυθμό των παιχνιδιών και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί, ιδιαίτερα μετά το πάθημα του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι του πρώτου γύρου».

«Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά», δήλωσε ο Πέρο Άντιτς και υπογράμμισε: «Φτάσαμε ένα βήμα πριν την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και εξαρτάται από τα δικά μας χέρια να μην κάνουμε πισωγύρισμα. Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που κέρδισε το σεβασμό μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, δεν θα έχει το παραμικρό άγχος και παράλληλα οι παίκτες του θα έχουν τώρα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Γι’ αυτό το λόγο και πρέπει από το ξεκίνημα να είμαστε σοβαροί όπως κάνουμε σ’ όλα τα παιχνίδια μας το τελευταίο διάστημα και να βάλουμε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη».

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ