Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός

«Μόλις ήπια ένα τσάι πάνω, το οποίο μου κόστισε 10.886.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης αποχωρώντας από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ προσήλθε στα γραφεία της εφορίας ανωνύμων εταιριών, που βρίσκονται στην περιοχή Σφαγεία στη Θεσσαλονίκη οδηγώντας το αυτοκίνητο του που έχει πινακίδες με αριθμό 1926, την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας.

Σε άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν η στενή του συνεργάτιδα Μαρία Γκοντσάρεβα και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο μεγαλομέτοχος μόλις μπήκε στα γραφεία της εφορίας ανέβηκε στον πρώτο όροφο μαζί με τους συνεργάτες του. Εκεί, ολοκληρώθηκαν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες, αφού η καταβολή του ποσού είχε γίνει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από νωρίς το πρωί.

«Θέλω να πω δύο κουβέντες. Μόλις τώρα δώσαμε τα έγγραφα που βεβαιώνουν την καταβολή των χρημάτων. Πληρώσαμε 10.886.000 ευρώ και με αυτό τελειώσαμε με το θέμα των οφειλών. Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι πίστευαν, αλλά και τους δύσπιστους. Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα καθαρός και σωστός απέναντι στην Πολιτεία και τους δανειστές του. Έχουμε απελευθερώσει τον εαυτό μας από αυτό το βάρος. Τώρα με περισυλλογή θα κάνουμε βήμα-βήμα την αλλαγή του συστήματος του ΠΑΟΚ, θα παρουσιάσουμε τη νέα στρατηγική και θα προχωρήσουμε. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες υποθέσεις και είμαι ευτυχισμένος που μπορώ να υλοποιώ τις σκέψεις μου. Ήταν θέμα αρχής για εμένα. Θα μπορούσαμε να υποβιβαστούμε και να μη πληρώσουμε τίποτα. Από την οικονομική άποψη θα ήταν πιο συμφέρουσα αυτή η λύση, αλλά δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να υπάρχει μαύρη κηλίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και κυρίως κατά τη δική μου παρουσία. Να γνωρίζει όλη η Ελλάδα ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα έτοιμος να πληρώσει τις οφειλές του. Και αυτό τελείωσε. Πρώτος στόχος είναι να κοιμάμαι με καλές σκέψεις».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ