Περέιρα: Θέλουμε νταμπλ, μιλάμε για μεταγραφές

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν έκρυψε ότι έχουν αρχίσει η συζητήσεις για την ομάδα της νέας περιόδου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στην καθιερωμένη συνέντευξή του στη NOVA, παραδέχτηκε ότι είχε ταξιδέψει στην Αγγλία, αλλά όχι για μεταγραφικό σκοπό, ενώ θέλησε να περάσει κάποια μηνύματα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους αντίπαλους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το στόχο του νταμπλ:

«Έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο ακόμα, την κατάκτηση του κυπέλλου. Εάν θέλουμε να φθάσουμε σε αυτόν το στόχο, θα πρέπει να προχωρήσουμε στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο. Και θα πρέπει να μην επιτρέψουμε τη χαλάρωση στην ομάδα μας, αλλά και να πέσει το επίπεδο των προπονήσεων. Και γενικότερα να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς. Ο τελικός έχει οριστεί για τις 23 Μαΐου. Έχουμε, λοιπόν, μπροστά μας το χρόνο για να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι. Δε θα πρέπει να γίνει καμία αλλαγή στο επίπεδο της ομάδας μας».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ