Δεν θίγεται το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ – Δεν αποκλείονται οι ομάδες από την Ευρώπη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο, στη ΓΓΑ για το αθλητικό νομοσχέδιο, στην οποία ήταν ακόμη παρόντες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο Πατρίκ Κομνηνός που συνοδεύει τον κ. Ινφαντίνο, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, οι εκπρόσωποι των κομμάτων, Κουκοδήμος (ΝΔ), Μαυρωτάς (Ποτάμι), Δριτσέλη (ΣΥΡΙΖΑ), Γκιόκας (ΚΚΕ), Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ) και ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ (ΑΝΕΛ).

Αυτό που προκύπτει από τη συνάντηση είναι ότι υπάρχει αισιοδοξία και ουσιαστικά παύει κάθε λόγος αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις, όπως τουλάχιστον άφησαν να φανεί ο υφυπουργός, ο κ. Ινφαντίνο και οι εκπρόσωποι των κομμάτων, ενώ μια μικρή επιφύλαξη άφησε για το θέμα αυτό ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Όπως διαφάνηκε, δεν θίγεται το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ με το νέο νόμο και οι νέες τροποποιήσεις που θα συμπεριλάβει σε αυτόν ο κ. Κοντονής, για την ψήφιση την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή, θα σταλούν προηγουμένως γραπτώς σε ΕΠΟ, UEFA και FIFA.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Οι ηλικιωμένοι βλέπουν “γηραιό”-Η φωτογραφία που έγινε viral – ΦΩΤΟ

Οι αλλαγές στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ