Σφαιρόπουλος: Ακόμα δεν ξέρουμε για Σπανούλη

Ανοιχτό άφησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Βασίλη Σπανούλη στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ επισημαίνοντας ότι: «Ακόμα δεν το ξέρουμε, ελπίζουμε να είναι έτοιμος».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε, επίσης, στην αυριανή (10/4, 18:00) εντός έδρας με αντίπαλο την Νίζνι για την τελευταία (14η) αγωνιστική του Top 16: «Το βλέπουμε σαν αγώνα πλέι οφ».

Οι δηλώσεις του Σφαιρόπουλου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα:

Για τη Νίζνι: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι για το TOP-16, στην έδρα μας, και θέλουμε για πολλούς λόγους ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να κλείσουμε το TOP-16 με νίκη και το βλέπουμε αυτό το ματς ως παιχνίδι play off και στη συνέχεια θα έχουμε 3-4 ημέρες να δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες και μπορούμε αυτές τις λεπτομέρειες να τις δουλέψουμε στο ματς. Η Νίζνι παίζει και εκτός έδρας καλά, το έχει δείξει αυτό, της λείπουν δύο βασικοί παίκτες, αλλά εμείς δεν κοιτάζουμε τι κάνουν αυτοί, αλλά τι κάνουμε εμείς και πως εμείς θα εμφανιστούμε. Παρά το δύσκολο της ημέρας, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να κλείσουμε με νίκη τη φάση του TOP-16».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ