Περέιρα: Ενωμένοι για το νταμπλ

Άπαντες στον Ολυμπιακό πρέπει να είναι ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο της κατάκτησης του νταμπλ, δήλωσε ο Βίτορ Περέιρα, μιλώντας στη Nova, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα.  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού:

 «Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα. Το θέαμα πρέπει να έχει θεατές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή μπορούμε να έχουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδό μας. Πρέπει να έχουμε τους φιλάθλους μας γιατί πάντα μας βοηθάνε. Μας δίνουν το κατάλληλο κίνητρο και την απαραίτητη δύναμη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.

 Σε αυτήν κρίσιμη περίοδο που βρισκόμαστε όσον αφορά στους στόχους μας, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Όποιος είναι και νιώθει Ολυμπιακός, θα πρέπει αυτή τη στιγμή να ενωθεί, να ενωθούμε όλοι μαζί. Γιατί εμείς χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Η ομάδα υπολογίζει στη βοήθεια του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα κερδίσουμε το κύπελλο. Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν οικογένεια».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Με τον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά

Η επόπτης που δεν σηκώνει διαμαρτυρίες – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ