Όλα για την ανατροπή

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα το βράδυ (22.05, ΑΝΤ1, REAL FM, pamesports.gr) την Ντνίπρο στη ρεβάνς του 0-2 της Ουκρανίας και ξέρει ότι το έργο του για την ανατροπή και την πρόκριση στους 16 του Europa League είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Ωστόσο στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν έχει ξεγραφτεί τίποτα. Αντιθέτως, υπάρχει αισιοδοξία ότι με την κατάλληλη διαχείριση του αγώνα, με την στήριξη του κόσμου και με το 100% από προπονητή και ομάδα, όλα μπορούν να γίνουν.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανατρέψει ποτέ στην ιστορία του τέτοιο σκορ σε επαναληπτικό, αλλά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και γιατί όχι να μην είναι αυτή απόψε. Έστω κι αν υπάρχει το εξτρά μειονέκτημα της μέτριας αγωνιστικής εικόνας που έχει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, όπως και της κόπωσης από το πολλά μαζεμένα παιχνίδια.

Ο Βίτορ Περέιρα ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα, με τους Φορτούνη, κασάμι και Αυλωνίτη να είναι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα. Απών είναι ο τιμωρημένος Μανιάτης.

Οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Μασουακού, Αυλωνίτης, Σιόβας, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Τσόρι, Φορτούνης, Ντοσεβί και Μήτρογλου είναι ένα πιθανό σχήμα. Στη διάθεση του Πορτογάλου και οι Μέγιερι, Σαντάνα, Εντινγκά, Διαμαντάκος, Αφελάι, Ντουρμάζ, Μπενίτες.

Οι Ουκρανοί θα παίξουν ανοιχτά όπως είπε ο προπονητής τους με στόχο να σκοράρουν και να απλοποιήσουν γι΄αυτούς την κατάσταση. Οι Μπόικο, Φεντέτσκι, Εζίντιο, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάνκο, Φέντορτσουκ, Κανκαβα, Ροτάν, Μπέζους, Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια είναι μια πιθανή ενδεκάδα για τον Μίρον Μαρκεβιτς.

Εισιτήρια υπάρχουν στο Καραϊσκάκη και θα διατίθενται μέχρι την ώρα του αγώνα.

Ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι θα σφυρίξει την αναμέτρηση.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ