«Ντόπες» από τη Θύρα 7 στο Ρέντη

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού προκειμένου να εμψυχώσουν την ομάδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Ματώστε τη φανέλα, αυτό μας ενδιαφέρει. Να είστε σε κάθε αγώνα σαν εμάς, να είστε οπαδοί του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο», ήταν μερικά απ’όσα ειπώθηκαν προς τους ποδοσφαιριστές.

«Ξεχάστε τη Ντνίπρο, ξεχάστε τα όλα και ματώστε αύριο για το σύλλογο. Ματώστε για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού. Εμείς παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό. Για 90 λεπτά την εβδομάδα θα είστε σαν εμάς.Έχετε έναν πρόεδρο και μία ομάδα που σας τα δίνει όλα και θα τα δώσετε και εσείς.

Σε κάθε αγώνα θα είστε οπαδοί σαν εμάς. Θα είστε Θύρα 7. Αύριο κάνουμε νέα αρχή και μετά θα δούμε και την Ντνίπρο. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε, το θέμα μας είναι να ματώνετε τη φανέλα».

Εκ μέρους της ομάδας μίλησε ο Βίτορ Περέιρα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στους οργανωμένους: «Εμείς κι εσείς είμαστε ένα, είμαστε μια οικογένεια. Αύριο θα παλέψουμε για την οικογένειά μας. Δε φοβόμαστε κανέναν, μόνο το Θεό. Εσείς για εμάς και εμείς για εσάς».

Στο Ρέντη βρέθηκε και ο Νταβίντ Φουστέρ, παρότι είναι τραυματίας και είχε οδηγίες να μείνει σπίτι του. Ο Ισπανός θέλησε να είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ εξήγησε στους ξένους συμπαίκτες του τη σημασία και την ιδιαιτερότητα των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ