Μαρκαριάν: “Η Ελλάδα είναι δώρο θεού”

Μπορεί τον περασμένο Νοέμβριο να έκλεισε τα εβδομήντα όμως στην Ουρουγουάη είναι περισσότερο επίκαιρος από ποτέ. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν παραχώρησε συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ovation στην Ουρουγουάη και μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ελλάδας.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί επέλεξε την Ελλάδα ο Μαρκαριάν δήλωσε: «Πρώτον, επειδή αγαπώ την Ελλάδα, όπου έχω πάει ήδη,  ξέρω ότι το ποδόσφαιρο τους και πάντα μου φέρθηκαν πολύ καλά. Εκτός αυτού για οποιονδήποτε προπονητή είναι μεγάλη τιμή να κατευθύνει την Εθνική ομάδα μιας χώρας και τρίτον, επειδή για εμένα είναι μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Με όλα αυτά για εμένα είναι ένα δώρο που μου έκανε ο Θεός».

Αναφέρθηκαν ακόμα στις επαφές που είχε: «Η Ελλάδα ήταν μια πιθανότητα. Είχα κάποιες επαφές και το μέλλον μου έδειχνε να είναι στο Μεξικό ή κάποια ομάδα της Ευρώπης. Η Ελλάδα ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες».

Φυσικά χαρακτήρισε σημαντική τη συμβολή του Γιώργου Καραγκούνη: «Ηταν το κλειδί. Τον είχα ως ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό και σήμερα είναι αθλητικός διευθυντής της Ομοσπονδίας. Φυσικά ήταν πολύ σημαντικό αυτό. Προφανώς δεν θα είχε γίνει κάτι χωρίς τη δική του υποστήριξη και την τελική σύστασή του».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

“Ξύλο” σε αγώνα μπάσκετ στην Κίνα – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 22 Φεβρουαρίου το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ