Ώρα αποφάσεων για τον “ερυθρόλευκο” στόπερ

Μεταγραφική αγωνία και τελικές επαφές για στόπερ στον Ολυμπιακό, με την απόκτηση του ξένου κεντρικού αμυντικού που θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ερυθρόλευκη οπισθοφυλακή να είναι πλέον θέμα χρόνου.

Ο Λουίς Νέτο της Ζενίτ, επιλογή του Περέιρα, παραμένει σε πρώτο πλάνο με τον Ολυμπιακό να έχει προγραμματίσει κάποιες τελικές καθοριστικές συναντήσεις με την Ζενίτ και την πλευρά του παίκτη. Οι Ρώσοι θέλουν να τον πουλήσουν για να μην έχουν πρόβλημα με το Financial Fair Paly γιατί απειλούνται με τιμωρία και ψάχνουν να απαλλαγούν από κάποια βαριά συμβόλαια, αλλά εάν δεν βρουν τα λεφτά που θέλουν μπορεί να προχωρήσουν τελικά στο δανεισμό του όπως είναι και ο στόχος του Ολυμπιακού.

Από κει και πέρα στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο Φιλίπ Μεξές της Μίλαν με τον Γάλλο αμυντικό να είναι φυσικά μια εξαιρετική αλλά και δύσκολη περίπτωση, ενώ σε εναλλακτική θέση είναι οι δύο της Λάτσιο, ο Σιανί και ο Νοβαρέτι. Υπάρχουν πάντα πληροφορίες για παίκτη-έκπληξη, υπό την έννοια ότι το όνομά του έχει κρατηθεί μυστικό από τους Πειραιώτες μέχρι να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Για την υπόθεση εξτρέμ δε σημειώθηκε κάποια εξέλιξη στο θέμα του Τζόελ Κάμπελ που είναι ο πρώτος στόχος. Στον Ολυμπιακό περιμένουν έως την τελευταία στιγμή για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις επιστροφής του Κοσταρικανού από την Άρσεναλ. 

Αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε σε φάση οριστικών αποφάσεων και ανακοινώσεων στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού για τον Γενάρη.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ