Στον Ατρόμητο ο Κατσουράνης

Η περιπέτεια της Ινδίας τελείωσε για τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους Ασιάτες και παράλληλα σημείωσε μερικά εκπληκτικά γκολ δείχνοντας την κλάση του σε ένα πρωτάθλημα όπου πολλοί μεγάλοι αστέρες του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου πήγαν για τα… τελευταία ένσημα.

Ο «Κατσούρ» όμως δεν πήγε στην Ινδία για να κλείσει την καριέρα του. Η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν δεδομένη για τον Γενάρη, με αρκετές ομάδες να… ψάχνονται για τον αποκτήσουν. Η ΑΕΚ ήταν μία απ’ αυτές ωστόσο η επανασύνδεση δεν προχώρησε. O παίκτης ζήτησε 5μηνο συμβόλαιο, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να πάνε για… άλλα στην αναζήτηση λύσης για το κενό που έχουν στο χώρο του κέντρου.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε σίγουρα η αντίδραση του κόσμου της Ένωσης στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών όπου έκανε ξεκάθαρο πως δεν θέλουν τον Κατσουράνη στην ομάδα τους.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν προχώρησε το θέμα με την ΑΕΚ, ο Κώστας Κατσουράνης αποφάσισε να φορέσει την φανέλα του Ατρόμητου και σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr θα υπογράψει την Παρασκευή το συμβόλαιό του! 

Μετά τα 4 γκολ που σημείωσε με την Πούνε Σίτε σε 14 ματς, ο Έλληνας μέσος θα βοηθήσει τώρα την ομάδα του Περιστερίου στον δεύτερο γύρο της Super League με τον Ατρόμητο να κάνει μια σημαντική και ποιοτική προσθήκη για την μεσαία του γραμμή.

Πηγή: sdna.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ