Μίτσελ: “Στόπερ το συντομότερο”

 

Την ανάγκη απόκτησης ενός αμυντικού, όσο το δυνατόν συντομότερα, εξέφρασε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο.  

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη, την εικόνα της ομάδας και τις ανάγκες που έχουν προκύψει στο μεταγραφικό πεδίο.

 

Αναλυτικά ο Μίτσελ δήλωσε:

 Για τη νίκη και την εικόνα του Ολυμπιακού: «Ότι μπορούμε να κάνουμε, να είστε σίγουροι ότι το κάνουμε. Παίξαμε με ένταση, ήμασταν κυρίαρχοι, αλλά μας έλειψε το βάθος στο παιχνίδι μας. Υπήρχε μία αίσθηση ότι κινδυνεύουμε, δεν υπήρχε σιγουριά με το σκορ 1-0, αλλά δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, δεν μπορούσαμε να έχουμε ακρίβεια στις μπαλιές μας, αλλά επίσης το 98% των σουτ και ευκαιριών είναι δικές μας. Χωρίς να είναι πολλές, αλλά ο αντίπαλος δεν έκανε».

Για τον Αμπιντάλ και την ανάγκη στα στόπερ: «Κατ’ αρχήν ενώ εδώ και δύο μήνες το έχει αποφασίσει και υπήρχαν θέματα που έπρεπε να λυθούν, συνέχισε να δουλεύει μέχρι σήμερα ως επαγγελματίας. Εδώ και δύο μήνες έχουμε ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Πολλές φορές έχουμε καταλήξει σε παίκτες, με πολλούς έχουμε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, αλλά επιλογές δεν υπάρχουν πολλές τον Δεκέμβριο. Μέσα σε 10 μέρες πρέπει να βρούμε παίκτη γιατί εκτός από την αποχώρηση Αμπιντάλ υπάρχει και ο τραυματισμός του Μποτία . Τέτοιες καταστάσεις δεν μπορούσαμε να τις προβλέψουμε, αλλά συμβαίνουν, όταν κάτι προσωπικό είναι πιο σημαντικό από το επαγγελματικό. Το ευτυχές είναι ότι ο Σιόβας είναι όλο και καλύτερος, σήμερα ήταν πολύ καλός, αν και οι συνθήκες δεν ήταν καλές για παίκτη που δεν έχει πολλά παιχνίδια. Είναι σημαντικός για μας και ο λόγος που δεν έπαιζε ήταν γιατί δεν ήταν σταθερά διαθέσιμος. Είμαστε χαρούμενοι που επανήλθε, είναι σε καλή κατάσταση κι αν παίζει όπως σήμερα θα είμαστε ακόμη περισσότερο χαρούμενοι».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ