Ώρα «θρυλικής» πρόκρισης – Όλα τα σενάρια

Ώρα «θρυλικής» πρόκρισης – Όλα τα σενάρια

Ο Ολυμπιακός δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της φόρμας του ωστόσο απόψε κόντρα στην Μάλμε (09:45 – Real Fm 97,8), οφείλει να «μαζέψει» τα κομμάτια του και να τα δώσει όλα για την νίκη.

Μετά την ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης από τον ΠΑΟΚ αλλά και την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, η ψυχολογία στους «ερυθρόλευκους» δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ωστόσο οι κακές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και ο στόχος της πρόκρισης, φαίνεται ότι έχει συσπειρώσει τους ποδοσφαιριστές.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Μίτσελ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τον Ισπανό τεχνικό, να παίρνει στην αποστολή της ομάδας 21 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Αμπιντάλ, Σαλίνο, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Εντινγκά, Κασάμι, Χουτεσιώτης .

Σε μία πρώτη… πρόβλεψη για την ενδεκάδα, δεδομένος πρέπει να θεωρείται ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπτελαουί και Μασουακού στα δύο άκρα της άμυνας, ο Μποτία στη θέση του στόπερ, ενώ στη μεσαία γραμμή, οι «σίγουροι» είναι οι Εντιγκά, Μανιάτης, Φουστέρ και ο Τσόρι Ντομίνγκες.

«Παίζονται» η θέση του δεύτερου στόπερ με υποψήφιους Αμπιντάλ και Αυλωνίτη, αυτή του αριστερού χαφ με τους Κασάμι και Αφελάι και του σέντερ φορ με Μπενίτες και Μήτρογλου .

Κατάμεστο το Καραϊσκάκη

Μπορεί η προσέλευση των οπαδών των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα να μην ήταν μεγάλη, ωστόσο στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στους πρωταθλητές Σουηδίας, το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Έχουν απομείνει 3.500 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να διατεθούν σήμερα έως την έναρξη του αγώνα.

Τα σενάρια της πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης, μόνο σε μία περίπτωση. Νίκη των «ερυθρόλευκων» στην αυλαία των ομίλων επί της Μάλμε, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα και παράλληλα, ήττα της Γιουβέντους από την Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς και πάλι να παίζει… ρόλο η έκταση του αποτελέσματος.

Μετά την ήττα των Πειραιωτών στο «Βιθέντε Καλντερόν» και τη νίκη της Γιουβέντους στην Σκανδιναβία, οι Πρωταθλητές Ιταλίας έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Αν η «Γηραιά Κυρία» και ο Ολυμπιακός πάρουν νίκες στην τελευταία αγωνιστική, τότε η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα συνεχίσει στο Champions League και οι Έλληνες στο Europa League.

Σε περίπτωση που οι «μπιανκονέρι» δεν ηττηθούν από τους «ροχιμπλάνκος» της ιβηρικής χερσονήσου, τότε θα βρεθούν στην κλήρωση για τις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και πλέον… μένει να γίνει γνωστό ποιος εκ των Ολυμπιακού και Μάλμε προκριθεί στους «32» του Europa League.

Το «συγκρότημα» του Μίτσελ με νίκη ή ισοπαλία απέναντι στους Σκανδιναβούς θα έχουν εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους συνέχεια και τον επόμενο χρόνο, αλλά από τη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ