Αναστασιάδης: Ο Ολυμπιακός το φαβορί

Αναστασιάδης: Ο Ολυμπιακός το φαβορί

Τον Ολυμπιακό έχρισε ως φαβορί του αυριανού ντέρμπι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του αλλά και στην κόπωση από το ματς με τον Πανθρακικό και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι προκειμένου να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο. Σε διαφορετική περίπτωση ο Αναστασιάδης είπε πως: «Δεν θα τρελαθούμε κιόλας…».

Οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ δύσκολο ματς γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα. Εμείς έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς και κάποια παιδιά έχουν κόπωση λόγω του ότι είχαμε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να παίξουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Η ομάδα έδωσε πολλές δυνάμεις για να αλλάξει το αποτέλεσμα, δεν ήταν δηλαδή ένα εύκολο απόγευμα για εμάς. Όλα αυτά κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τον Ολυμπιακό: «Παίζουμε με μια ομάδα που πολλά χρόνια, από τότε που θυμάμαι, πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Αλίμονο στον καθένα που αρχίζει να πετάει στα σύννεφα. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί παίζει μέσα στην έδρα του, όπως και εμείς αν παίζαμε εδώ στην έδρα μας, θα ήμασταν το φαβορί για να κερδίσουμε. Αυτή την στιγμή φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά πρέπει κι εμείς να είμαστε όσο προετοιμασμένοι γίνεται και ό,τι πει η Παναγία. Δεν θα τρελαθούμε κιόλας…».

Για το που μπορεί να κριθεί το ντέρμπι: «Μη με ρωτάτε. Δεν ξέρω ποια παιδιά θα παίξουν ακόμη για να σας απαντήσω».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ