Στιλ: Ακόμη κι η γιαγιά μου φοράει πράσινα

Στιλ: Ακόμη κι η γιαγιά μου φοράει πράσινα

Ο Λουκ Στιλ χαίρεται που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και δεν το κρύβει. Μάλιστα όπως δήλωσε όλη η οικογένειά του πλέον υποστηρίζει φανατικά το Τριφύλλι, καθώς ακόμη κι η γιαγιά του φοράει πράσινα.

Ο Άγγλος γκολκίπερ αναφορικά με το παιχνίδι με τη Βέροια δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και τόνισε ότι το πρωτάθλημα αποτελεί πια τον πιο σημαντικό στόχο για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκ Στιλ:

Είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός εφέτος κερδίζει τρεις συνεχόμενες φορές στο πρωτάθλημα. Πως αισθάνεσαι;

«Για μας πλέον το Πρωτάθλημα είναι το πιο σημαντικό. Σίγουρα θα το έχουν πει αυτό κι άλλοι συμπαίκτες μου. Ήταν μια φανταστική νίκη, γιατί μετά από μια διακοπή μπορεί να παρουσιαστείς λίγο βαρύς. Παίξαμε πολύ καλά, ιδιαίτερα πριν από την αποβολή, κυνηγήσαμε το γκολ και ήμασταν εξαιρετικοί. Είναι πολύ όμορφο να κερδίζεις, ειδικά τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι».

Ο Παναθηναϊκός παρ’ ότι είχε πολύ καλή εμφάνιση, δέχθηκε και πάλι γκολ, παρ’ ότι θα μπορούσε να είχε κερδίσει πολύ πιο άνετα.

«Σκόραραν από ένα πλάγιο. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι μετά απ’ αυτό ήμασταν απόλυτα επαγγελματίες και κάναμε αυτό που έπρεπε».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ