Χάμιλτον: Είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου

Χάμιλτον: Είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου

Ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίστηκε συγκινημένος καθώς για δεύτερη φορά στην καριέρα του ανέβηκε στο θρόνο του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 μετά την σημερινή του νίκη, στο  Άμπου Ντάμπι.

«Είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου και το οφείλω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου. Το 2008 ήταν κάτι ξεχωριστό, αλλά αυτό που νιώθω τώρα το ξεπερνά. Είναι ό,τι καλύτερο έχω νιώσει», δήλωσε μετά το τέλος του γκραντ πρι του Άμπου Ντάμπι ο νέος πρωταθλητής.

«Δεν έχω λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Έκαναν τη διαφορά. Επίσης ευχαριστώ την οικογένειά μου. Σας αγαπώ. Και φυσικά ευχαριστώ την ομάδα μου. Έκανα πολύ καλή εκκίνηση, ίσως την καλύτερη που έχω κάνει ποτέ. Είχα διαφορετικές επιλογές μπαίνοντας στον αγώνα, σε περίπτωση που ήμουν πρώτος ή δεύτερος», πρόσθεσε.

Για τον μεγάλο του αντίπαλο, Νίκο Ρόσμπεργκ, είπε: «Ο Νίκο έδωσε μεγάλη μάχη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά το 1997 και εξ αρχής πίστευα πως θα κάποια μέρα θα ήμασταν ανταγωνιστές. Είχε το μεγαλείο να έρθει να με συγχαρεί».

 

Πηγή: pamesports.gr 

Πηγή φωτογραφιών: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ