Ο Ολυμπιακός στον ΟΗΕ

Ο Ολυμπιακός στον ΟΗΕ

Ο Ολυμπιακός επιλέχτηκε από τα Ηνωμένα Έθνη και την UNICEF να παραστεί στις εργασίες για την 25η επέτειο της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Πέμπτη οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στη Νέα Υόρκη. Αίσθηση προκάλεσε ο ενθουσιασμός με τον οποίο υποδέχτηκαν τους εκπρόσωπους του Ολυμπιακού οι αντιπροσωπίες από όλα τα μέρη του κόσμου που συμμετείχαν στις εργασίες, καθώς και η αγάπη που εισέπραξε ο Κριστιάν Καρεμπέ από όλους όσους ήταν εκεί και γνώριζαν το ποιος είναι και τι έχει κάνει στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.

 

Οι εργασίες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, με τον κ. Καρεμπέ να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού συμμετείχε στην πρωινή συνάντηση κορυφής που διοργάνωσε η UNICEF. Στην συγκεκριμένη συνάντηση έλαβαν μέρος 20 εκπρόσωποι από όλα τα μέρη του κόσμου προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις για τις μελλοντικές δράσεις της UNICEF σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν ακόμα, πολλά παιδιά σε όλο τον κόσμο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ