Ώρα «Γιούβε» για τον Θρύλο-Η πιθανή ενδεκάδα

Ώρα «Γιούβε» για τον Θρύλο-Η πιθανή ενδεκάδα

Δύσκολος γρίφος είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο καθοριστικό ματς με την Γιουβέντους.

Και με τον Μίτσελ να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, τα σενάρια είναι αρκετά για τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης.

Ένα από αυτά θέλει τον Ολυμπιακό να παίζει χωρίς κλασικό φορ, δηλαδή με τον Μήτρογλου στον πάγκο και τον Αφελάι σε ρόλο προωθημένου.

Ώστε να είναι στην ενδεκάδα τόσο ο Τσόρι όσο και ο Φουστέρ .Μια άλλη εκδοχή θέλει τον Ισπανό να παίζει πάλι με Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς στον άξονα και να μένουν έξω δύο εκ των Κασάμι, Μανιάτη, Αφελάι, Ντομίνγκες, Φουστέρ και Μήτρογλου.

Ουσιαστικά αυτοί οι 8 παίκτες διεκδικούν τις έξι θέσεις μπροστά από την άμυνα. Εκεί όπου θα παίξουν σίγουρα οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού. Με τον Αμπιντάλ να έχει προβάδισμα έναντι του Σιόβα για τη θέση του αριστερού στόπερ και τον Μποτία έναντι του Αυλωνίτη για την άλλη θέση στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός έδωσε οδηγίες προς τους οπαδούς του που ΄χουν ταξιδέψει στο Τορίνο: “Σε συνεργασία με την ομάδα της Γιουβέντους και την Ιταλική Αστυνομία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφαλέστερη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα της Τρίτης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα περάσουν την ημέρα τους στο Τορίνο, μπορούν να σταθμεύσουν τα πούλμαν μεταφοράς και τα οχήματά τους σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, κατά μήκος της λεωφόρου Corso Vittorio Emanuele II, και ανάμεσα στις οδούς Corso Massimo D’Azeglio και Corso Cairoli.

Το σημείο συνάντησης θα “λειτουργεί” με αυτό τον τρόπο από τις 10 πμ έως και τις 6 μμ.

Όλα τα οχήματα, τα οποία θα βρίσκονται στο σημείο συνάντησης, θα μπορούν από τις 5:30 μμ την ημέρα του αγώνα, να κινηθούν με συνοδεία της Ιταλικής Αστυνομίας προς το Parking των φιλοξενούμενων, στο γήπεδο της Γιουβέντους. Θα λειτουργούν και λεωφορεία, δίχως κόστος, προς το γήπεδο και από αυτό, προς το κέντρο της πόλης, μετά τη λήξη του αγώνα”.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ