Aποβλήθηκε, αποκλείστηκε και τον… λήστεψαν

Aποβλήθηκε, αποκλείστηκε και τον… λήστεψαν

Τον Μάρτη του 1996 η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε στο Ντέλε Άλπι με την Γιουβέντους, στον νοκ άουτ επαναληπτικό για το Τσάμπιονς Λιγκ και την πρόκριση στα ημιτελικά, με τον Μίτσελ να αγωνίζεται για τελευταία φορά, όπως αποδείχτηκε, ως ποδοσφαιριστής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στο ίδιο παιχνίδι, στην 11άδα της Ρεάλ ήταν και ο Ράφα Αλκόρτα, σημερινός βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Η Ρεάλ είχε νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς, αλλά η Γιουβέντους ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση.

Ο Αλκόρτα θυμήθηκε μιλώντας στο pamesports.gr όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ, σε μια από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του.

«Είχα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα σπρώξιμο στον Ντελ Πιέρο που ήταν τελευταίος παίκτης στη φάση. Χάσαμε το ματς με 2-0 και αποκλειστήκαμε. Αλλά δεν έφταναν μόνο αυτά…

Επέστρεψα το άλλο πρωί στη Μαδρίτη, περίλυπος για τον αποκλεισμό της ομάδας και τη δική μου αποβολή και μόλις μπήκα σπίτι μου το είδα εντελώς άδειο! Ήταν σαν αυτά που βλέπουμε σε ληστείες στα φιλμ. Δεν υπήρχε μέσα τίποτα, τα είχαν πάρει όλα! Ήταν όλες αυτές, οι χειρότερες ώρες της ζωής μου…».

Ο συνεργάτης του Μίτσελ στον Ολυμπιακό επιστρέφει στο Τορίνο ως προπονητής πλέον και περιμένει ότι όλα θα είναι διαφορετικά στο ματς με την Γιουβέντους, αύριο το βράδυ.

«Θυμάμαι ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν τότε φανταστική, το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και τώρα αλλά μακάρι να είναι αλλιώς τα πράγματα όσον αφορά το αποτέλεσμα. Αυτό θέλουμε όλοι….».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ