Αναστασίου: Δεν τους είπα αλήτες αλλά απαράδεκτους

Αναστασίου: Δεν τους είπα αλήτες αλλά απαράδεκτους

Αρνήθηκε ότι αποκάλεσε αλήτες τους διαιτητές του ντέρμπι ο Γιάννης Αναστασίου κατά την απολογία του στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε αυτοπροσώπως στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας προκειμένου να απολογηθεί. Μαζί του ήταν ο νομικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κάρμης ενώ έξω από τα γραφεία έδωσαν το παρών περί τους 20 οπαδούς της ομάδας.

«Δεν είπα ποτέ “είστε αλήτες”, του είπα “είστε απαράδεκτοι” και γυρίζοντας προς τον πάγκο είπα “άρχισαν οι αλητείες”. Τότε μου έδωσε εντολή ο Σπάθας να βγω έξω ήταν μια πρωτοβουλία δική του, αφού ενημέρωσε και τον Καλογερόπουλο. Μερικές φορές υπάρχει εκνευρισμός, αλλά δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να ξεφεύγει. Δεν του είπα κάτι άσχημο που να με έβγαζε εκτός αγωνιστικού χώρου. Εκπροσωπώ το ήθος μέσα στο γήπεδο. Περίμενα να ακούσω για ποιο λόγο με αποβάλλει», ανέφερε ο Αναστασίου.

Από την δική του πλευρά, ο Κάρμης υποστήριξε πως τα περιστατικά έγιναν εντελώς διαφορετικά απ’ ότι γράφτηκαν. «Ο παρατηρητής δεν έγραψε ότι έπεσε κροτίδα εντός αγωνιστικού χώρου. Υπάρχουν παρατηρητές δυο ταχυτήτων, είναι τα φιλαράκια των… φιλαρακίων. Να παίρνουν το 100άρικο και να γράφουν ότι θέλουν. Το έβαλε με κεφαλαία το “αλήτες” γιατί πιστεύω ότι δεν το άκουσε και το έκανε για να σας πείσει εσάς ότι το άκουσε», είπε ο Κάρμης και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε κάτι με τον Σπάθα. Ο Σπάθας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν είναι φίλα προσκείμενος στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα για να πυροδοτήσει το κλίμα μετά την κλήρωση των διαιτητών».

Η απόφαση για την τιμωρία του Αναστασίου αναμένεται εντός της ημέρας.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ