ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ- Ο Θρύλος 1-0 τη «Μεγάλη Κυρία», τι γράφει ο διεθνής Τύπος

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ- Ο Θρύλος 1-0 τη «Μεγάλη Κυρία», τι γράφει ο διεθνής Τύπος

Σε ένα παιχνίδι που «έσπασε καρδιές» ο Ολυμπιακός με φύλακα – άγγελο τον Ρομπέρτο άντεξε στην πίεση και πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στην Γιουβέντους, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Κασάμι.

Έτσι επιβεβαιώθηκε η “προφητεία” του Ρομπέρτο, ο οποίος είχε προβλέψει νίκη του Ολυμπιακού με σκόρερ τον Κασάμι. Βέβαια η συμβολή του Ισπανού τερματοφύλακα στο να γίνει πράξη η πρόβλεψή του ήταν τεράστια και δικαιολογημένα γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς, τους συμπαίκτες, ακόμη και από τον Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, όπου εκτός από το γκολ, είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Τσόρι στο 7’ και στο 27’. Στο διάστημα αυτό η Γιουβέντους απειλούσε μόνο από τα στημένα.

Στην επανάληψη οι πρωταθλητές Ιταλίας ανέβασαν την απόδοσή τους, προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να τα καταφέρουν, αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Ρομπέρτο που ήταν ανίκητος. Στο 80’ μετά από σουτ του Μοράτα και απόκρουση του Ισπανού τερματοφύλακα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση και ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία συνέτριψε με 5-0 την Μάλμε στο άλλο ματς του ομίλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Το γκολ του Ολυμπιακού

 

Οι πανηγυρισμοί παικτών και φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μετά το γκολ που σημείωσε στο 35ο λεπτό ο Κασάμι απέναντι στη Γιουβέντους.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από το γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου.

Το εντυπωσιακό κορεό των φίλων του Ολυμπιακού

Οι φίλοι του Ολυμπιακού συνηθίζουν να εντυπωσιάζουν με τα κορεό που δημιουργούν στις ευρωπαϊκές βραδιές των ερυθρόλευκων. Και στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους οι οπαδοί των Πειραιωτών έκλεψαν ξανά τις εντυπώσεις.

Δείτε το βίντεο:

 

Η αποθέωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και τη μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έγιναν μία αγκαλιά και πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά.

Οι παίκτες των ερυθρόλευκων στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το πέταλο των οργανωμένων, όπου γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς και παράλληλα τους ευχαρίστησαν για την στήριξή τους.

 

 

Μαρινάκης: Διαφημίσαμε ξανά την Ελλάδα στην Ευρώπη

«Διαφημίσαμε ξανά την Ελλάδα στην Ευρώπη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους.

«Μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Την Μεγάλη Κυρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με ποιοτικούς παίκτες. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτό που μετράει είναι να την Κυριακή να παίξουμε όπως σήμερα και να αποδείξουμε τα πάντα στο γήπεδο. Δεν ήταν μόνο ο Ρομπέρτο αλλά και οι 14 παίκτες που αγωνίστηκαν. Δεν χρειάζεται κοπλιμέντα ο Ρομπέρτο. Διαφημίσαμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει τη διαφορά. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίσουμε. Βλέπετε ότι οι παίκτες πιστεύουν στους εαυτούς μας και δίνουν τις απαντήσεις το γήπεδο. Γι’ αυτό δουλεύουμε. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που σήμερα ήταν συγκλονιστικός. Εγώ σκέφτομαι την Κυριακή και αυτό που πρέπει να κάνουμε».

 

Μίτσελ: Είμαστε πραγματική ομάδα

«Ευχαριστώ τους παίκτες μου», δήλωσε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μετά από τη μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους.

«Είναι μια φανταστική βραδιά. Κοιτάξτε τον κόσμο. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες μου. Πάντα θέλω οι παίκτες μου να παίζουν σαν μια πραγματική ομάδα. Αυτό είμαστε. Μια πραγματική ομάδα», είπε ο Ισπανός ενώ σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην πρόκριση απάντησε: «Είμαστε κοντά στο να γιορτάσουμε αυτή τη βραδιά».

 

Ρομπέρτο: Μεγάλη βραδιά

Ο “Κέρβερος” της εστίας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, μίλησε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ για τη σπουδαία νίκη επί τις Γιουβέντους.

Για το παρατσούκλι “Άγιος”: «Δεν το ήξερα. Είμαι ευτυχισμένος, κάναμε ένα μεγάλο ματς και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη βραδιά. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και ευχαριστημένος με την απόδοσή μου».

Για την πρόβλεψή του ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει με 1-0 με γκολ του Κασάμι: «Με είχαν ρωτήσει σε μια συνέντευξη στον ιταλικό Τύπο και είχα πει αυτό, όπως θα μπορούσε να είχα πει οτιδήποτε άλλο. Είμαι χαρούμενος που έπεσα μέσα».

 

“Ελληνικός… θρήνος για την Γιούβε”

 

Άφωνη… την Ιταλία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη άφησε ο Ολυμπιακός με τη νέα του μεγάλη επιτυχία στο «Γ. Καραϊσκάκης», αυτή την φορά κόντρα στην Γιουβέντους. Αυτό φαίνεται μέσα από τις αναφορές του ιταλικού Τύπου, αλλά και των ρεπορτάζ των υπόλοιπων Μέσων, για όσα συνέβησαν στο Φάληρο, όπως για παράδειγμα στην Ισπανία…

Στην Ιταλία, ο Τύπος… βγάζει το καπέλο στους πρωταθλητές Ελλάδος, ενώ φυσικά αποθεώνουν και τον Ρομπέρτο. Μιλούν για «ελληνική τραγωδία» σε ότι αφορά στην Γιουβέντους και επισημάνουν ότι έχει δυσκολέψει η προσπάθεια της «μεγάλης κυρίας» για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ…

Ας δούμε κάποιες από τις αναφορές…

«Corriere dello Sport»: «Γιούβε, πικρό Τσάμπιονς Λιγκ. Γιορτάζει ο Ολυμπιακός».

«Gazzetta dello Sport»: «Η Γιουβέντους ξύπνησε αργά. Δύσκολα τα πράγματα για τους “16”»…

«Tuttosport»: «Ελληνικός θρήνος. Ο Κασάμι καταδικάζει μία αγνώριστη Γιούβε»…

«Sportmediaset»: «Γιούβε, ελληνική τραγωδία. Ο Κασάμι την καταδικάζει, ο Ρομπέρτο τα πιάνει όλα. Η αντίδραση της Γιουβέντους σταμάτησε πάνω στον Ρομπέρτο. Τρίτη θέση στον όμιλο μαζί με Μάλμε…»!

«Repubblica»: «Ήττα στην Αθήνα για Γιούβε, τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα…»

«La Stampa»: «Ήττα για Γιούβε, δυσκολεύει ο δρόμος για το Τσάμπιονς Λιγκ»

«Calciomercato.it»: «Ο Κασάμι λυγίζει τους μπιανκονέρι…»

«Goal. Com»: «Κασάμι ο ήρωας του ματς. Αθήνα, η μοιραία για την «κυρία». Η Γιουβέντους έπεσε στην Αθήνα με ένα υπέροχο γκολ του Κασάμι»

«ΑS»: «Το γκολ του Κασάμι έβαλε πολύ δύσκολα στη Γιουβέντους. Οι Ιταλοί με τρεις βαθμούς είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση»

«Marca»: «Ο Ρομπέρτο έκανε τεράστιο ματς και ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γιουβέντους με τον εξαιρετικό Ισπανό»

«L’equipe»: «Ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση της Γιουβέντους στο τελευταίο τέταρτο και πήρε μια δίκαιη νίκη. Δύσκολη η πρόκριση για τη Γιουβέντους θα τα παίξει όλα για όλα στο Τορίνο».

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Το εντυπωσιακό «ερυθρόλευκο» κορεό

“Ελληνικός… θρήνος για την Γιούβε”

Κασάμι: Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη

Ρομπέρτο: Μεγάλη βραδιά

Μίτσελ: Είμαστε πραγματική ομάδα

Μαρινάκης: Διαφημίσαμε ξανά την Ελλάδα στην Ευρώπη

ΦΩΤΟ-Η αποθέωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού

ΒΙΝΤΕΟ-Το εντυπωσιακό κορεό των φίλων του Ολυμπιακού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ