BINTEO-Η Σασουόλο έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό

BINTEO-Η Σασουόλο έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό

 

Πρώτη απώλεια βαθμών για τη Γιουβέντους, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Σασουόλο στο Ρέτζιο Εμίλια λίγες ημέρες πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Φάληρο. 

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεκίνησε το παιχνίδι με τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς με τη Ρόμα. Εβρά, Περέιρα και Ογκμπόνα, πήραν τη θέση των Κάσερες, Ασαμόα και Μαρκίζιο. Η Σασουόλο προέβη σε αναγκαστική αλλαγή στο 9ο λεπτό καθώς ο Καναβάρο είχε τράβηγμα και έδωσε τη θέση του στον Αντέι.

Η Γιουβέντους δεν ήθελε να μπει σε περιπέτειες και μπήκε δυνατά για να καθαρίσει το ματς. Ωστόσο έπεσε πάνω στην καλή ημέρα του Κονσίλι που απομάκρυνε τις προσπάθειες των Περέιρα και Γιορέντε . Στο 13 ο Τζάτζα βρέθηκε στη μικρή περιοχή των μπιανκονέρι και νίκησε τον Μπουφόν για το 1-0. Αυτό ήταν μόλις το τρίτο γκολ που δέχεται η πρωταθλήτρια Ιταλίας φέτος.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Αλέγκρι συνέχισε να παίζει το παιχνίδι της και ισοφάρισε πολύ γρήγορα, στο 18 με το εκπληκτικό γκολ του Πογκμπά. Διπλή ευκαιρία για το 1-2 στο 41ο λεπτό με τον Κονσίλι να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι και να λέει όχι σε Πογκμπά και Τέβες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέγκρι άλλαξε το σύστημα της Γιουβέντους σε 4-4-2 θέλοντας να πιέσει περισσότερο και να πάρει τη νίκη.

Η ομάδα του πάντως ακόμα και έτσι δεν βρήκε τους χώρους για να απειλήσει ουσιαστικά και έτσι έμεινε μέχρι τέλους το 1-1. Τα τελευταία λεπτά είχαν αρκετές εντάσεις με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για καθυστερήσεις. Οι διαμαρτυρίες τους έφεραν την κόκκινη κάρτα στον Παντοίν, που ήταν στον πάγκο.

Η 11αδα της Σασουόλο: Κονσίλι, Καναβάρο, Τερανόβα, Βρσάλικο, Ατσέρμπι, Λόνγκι, Μισιρόλι, Μανιανέλι, Τζάτζα, Σανσόνε, Μπεράρντι.

Η 11άδα της Γιουβέντους: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Εβρά, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Κιελίνι, Πίρλο, Περέιρα, Πογκμπά, Τέβες, Γιορέντε.

Δείτε το βίντεο

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: youtube, FootballReviewsHD

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ