Στη «ερυθρόλευκη» λίστα και ο Κρις Φλέμινγκ

Στη «ερυθρόλευκη» λίστα και ο Κρις Φλέμινγκ

Τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνουν στον Ολυμπιακό, με το όνομα του Κρις Φλέμινγκ να είναι το νέο στη λίστα.

Σε εγρήγορση είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα πρέπει να βρει τον νέο της τεχνικό μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν την Παρασκευή με την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού, ήταν αυτά των Σάσα Τζόρτζεβιτς και Φώτη Κατσικάρη.

Ο πρώτος απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό θέλοντας να είναι αφοσιωμένος στην Εθνική Σερβίας, ενώ ο Κατσικάρης αν και δεν έχει συμβόλαιο με την ΕΟΚ, πολύ δύσκολα δεν θα συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς έχει δώσει τον λόγο του.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την «Sportday» παίζουν ακόμα τρία ονόματα. Αυτά των Κρις Φλέμινγκ, Γιάννη Σφαιρόπουλου και η μονιμοποίηση του Μίλαν Τομιτς. Σε ότι αφορά τον πρώτο, είναι πρώην τεχνικός της Μπάμπεργκ και είχε απασχολήσει τους διοικούντες του Ολυμπιακού και κατά το παρελθόν, ενώ η περίπτωση του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητας.

Σε ότι αφορά τον Τόμιτς, αυτός είναι ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο της εξέδρας, και δεν αποκλείεται το σενάριο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι να του δώσουν μόνιμα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ