Κασάμι: Σεβόμαστε την Ατλέτικο, αλλά πάμε για τη νίκη

Κασάμι: Σεβόμαστε την Ατλέτικο, αλλά πάμε για τη νίκη

«Σεβόμαστε την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά θα πάμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό» το ματς με την Ατλέτικο και πρόσθεσε:

«Είναι ένα παιχνίδι που διαρκεί 90 λεπτά, παίζουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ξέρουμε την ποιότητα της Ατλέτικο, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και με τους οπαδούς μας και με την ποιότητά μας μπορούμε να καταφέρουμε. Σεβόμαστε την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά θα πάμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέρω ότι είμαστε νέα ομάδα με νέους παίκτες. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Τρίτης. Είμαστε έτοιμοι, αλλά στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η “μάχη” του κέντρου κρίνει ένα παιχνίδι. Θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε μέτρα στην μεσαία γραμμή και να παίξουμε τη μπάλα μπροστά. Ξέρουμε την ποιότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης».

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΟΦΗ δήλωσε: « «Θέλαμε με τον ΟΦΗ να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Τα καταφέραμε και τώρα συγκεντρωνόμαστε για τον αγώνα της Τρίτης».

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ