Επόπτης μαχαιρώθηκε, εξαιτίας λανθασμένης υπόδειξης

 Επόπτης μαχαιρώθηκε, εξαιτίας λανθασμένης υπόδειξης

«Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται από το επίπεδο διαβίωσης των φυλακισμένων της», έλεγε ο Φίοντορ Ντοστογιέφσκι. Όπου φυλακισμένοι, αντικαταστήστε με οπαδοί, στην ποδοσφαιρική διάλεκτο.

Πόσο ακριβά μπορεί να στοιχίσει σε έναν βοηθό διαιτητή μία λανθασμένη υπόδειξη; Στην περίπτωση του Μπρούνο Μαρτίνες, πάντως, κόστισε μια μαχαιριά.

Όλα αυτά τα θλιβερά διαδραματίστηκαν στη Βολιβία στο πλαίσιο της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα ανάμεσα στην Ουνιβερσιτάριο ντε Σούκρε και την Μπολιβάρ.

Η μη καταμέτρηση ενός γκολ υπέρ των γηπεδούχων, λόγω οφσάιντ, εξόργισε τους οπαδούς που επιτέθηκαν με… φονικές διαθέσεις ενάντια στον επόπτη.

«Με ακολούθησαν κατά την έξοδό μου από τον αγωνιστικό χώρο και μου επιτέθηκαν. Προσπάθησα να ξεφύγω αλλά ήταν πάρα πολλοί και άρχισαν να με φτύνουν, να με προσβάλλουν και να με χτυπούν.

Ένιωσα έναν πόνο από μαχαίρι στην πλάτη μου και είδα αίμα, πάρα πολύ αίμα», ήταν τα λόγια του σοκαρισμένου Μπρούνο Μαρτίνες, του οποίου το… φαλτσοσφύριγμα λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ