Κατσικάρης: Έπαιζαν σκληρά και επικίνδυνα

Κατσικάρης: Έπαιζαν σκληρά και επικίνδυνα

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στη μικτή ζώνη για το παιχνίδι της Εθνικής μας με τις Φιλιππίνες, αλλά και το επόμενο με το Πουέρτο Ρίκο. Σχολίασε και την στάση του Ρέγες στο χτύπημα που δέχθηκε ο Παπανικολάου.

“Προκαλεί εκνευρισμό ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα των Φιλιππίνων. Είναι μία ομάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει και παίζουν πάντα στα όρια του φάουλ. Σήμερα ήταν ακόμα περισσότερο. Έπαιζαν πολύ δυνατά και επικίνδυνα σε μερικές στιγμές, αλλά εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι που παρότι είχαμε μία διαφορά, ας το πούμε ασφαλείας, μπορούσαν ανά πάσα στιγμή με τα τρίποντα τους, να το γυρίσουν”. Εμείς δεν ήμασταν εύστοχοι, και έτσι προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα μέσα, χάσαμε αρκετά λέι απ. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και δίναμε βοήθειες. Οι Φιλιππίνες ζουν και πεθαίνουν με το τρίποντο.

Για το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο: “Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Το Πουέρτο Ρίκο έχει αν δεν κάνω λάθος, 40 λεπτά από τα οποία εξαρτάται η συνέχεια του στη διοργάνωση. Κάποιοι άλλοι παίκτες, αφού έχασε τον Αρόγιο, θα βγουν να τον καλύψουν, ίσως και όλη η ομάδα συνολικά. Μπαίνουμε σε πιο ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού και αυτό θα μας διευκολύνει κάπως.

Για την παρεξήγηση: “Εγώ ζήτησα από τον Καϊμακόγλου το τελευταίο τρίποντο για την διαφορά. Απαράδεκτος ο προπονητής των αντιπάλων που επιβράβευσε μετά το χτύπημα στον Παπανικολάου τον παίκτη του”.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ