Μίτσελ: Δεν ευθύνεται ο διαιτητής

Μίτσελ: Δεν ευθύνεται ο διαιτητής

Για το δυνατό παιχνίδι του Παναιτωλικού, μίλησε ο Μίτσελ, που τόνισε πως το περίμενε, ενώ δεν έκρυψε και τις… αμφιβολίες του για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε πως δεν είναι αυτή η αιτία που η ομάδα του δεν πήρε την νίκη.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και ελέγχαμε το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Αλλάξαμε πολλές φορές τις τακτικές μας, αλλά δεν καταφέραμε τελικά να πάρουμε τη νίκη.

Ξέραμε ότι είναι δύσκολη έδρα και ότι θα αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που θα έπαιζε αμυντικά. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, αλλά ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε μία περίεργη κατάσταση και σκόραρε από ένα πολύ καλά εκτελεσμένο κόρνερ.

Ο Παναιτωλικός παίζει δυνατά, πάει δυνατά στις μονομαχίες, αλλά αυτό είναι συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο. Όταν όμως ο διαιτητής δεν σου δίνει βασικά πράγματα, τότε δεν μπορείς να πεις πολλά. Έχω αμφιβολίες για 1-2 φάσεις που θεωρώ ότι ήταν πέναλτι, αλλά δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ