Ο Ολυμπιακός παίζει… τα ρέστα του για τον Μήτρογλου

Ο Ολυμπιακός παίζει… τα ρέστα του για τον Μήτρογλου

Τα… ρέστα του παίζει ο Ολυμπιακός για Μήτρογλου, ο χρόνος πιέζει και η Φούλαμ ετοιμάζεται να πει το μεγάλο ναι.

Με το ένα βήμα στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το απόγευμα και όσο περνάει ο χρόνος, η μεγάλη επιστροφή του «πιστολέρο» στο λιμάνι ολοένα και πλησιάζει, με την Φούλαμ να είναι έτοιμη να τον… βάλει στο αεροπλάνο και να τον στείλει Ελλάδα! Το σενάριο του δανεισμού του από τους «ερυθρόλευκους», φυσικά, δεν είναι καινούργιο, όμως σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», πλέον παίρνει σάρκα και οστά.

Οι Άγγλοι, που έδωσαν 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, δεν ήθελαν να τον δώσουν πίσω δανεικό στον Ολυμπιακό και έψαχναν μία άλλη λύση. Αυτή όμως δεν βρέθηκε, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση. Έτσι, όσο η κλεψύδρα αδειάζει, η Φούλαμ υποχρεώνεται να αφήσει στην άκρη τους… εγωισμούς και να υποχωρήσει.

Για να χαλάσει κάτι, θα πρέπει να «σκάσει» πρόταση της τελευταίας στιγμής, κάτι που μοιάζει πολύ δύσκολο. Βέβαια, στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, αφού υπάρχει και ο Ζόνας. Από την Βαλένθια, άλλωστε, μένει ελεύθερος και με 1,5 εκατ. ευρώ έρχεται αμέσως για να υπογράψει, αν χρειαστεί.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ