Υπερπρωταθλήτρια η Ατλέτικο Μαδρίτης

Υπερπρωταθλήτρια η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκτησε το Σούπερ Κόπα Ισπανίας, επικρατώντας στον δεύτερο αγώνα στο Βιθέντε Καλδερόν της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0.

Οι ροχιμπλάνκος πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με το ξεκίνημα του αγώνα. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μάριο Μάντζουκιτς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας της βασίλισσας και νίκησε τον Κασίγιας.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που ξεκίνησε χωρίς τον Ρονάλντο στην αρχική ενδεκάδα, είχε εν γένει την κατοχή της μπάλας, αλλά όπως και στο πρώτο παιχνίδι δε μπορούσε να διασπάσει εύκολα την καλά οργανωμένη άμυνα των πρωταθλητών.

Παράλληλα ο Σιμεόνε είδε την άγουσα για τις… εξέδρες καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, δίνοντας την θέση του στον Μπούργος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρονάλντο μπήκε στην θέση του Κρόος, ωστόσο και πάλι δεν άλλαξαν πολλά στην εικόνα του ματς. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν κοντά σε ακόμα ένα γκολ, αλλά το δοκάρι το αρνήθηκε στον Ραούλ Γκαρθία.

Λίγο πριν τη λήξη το παιχνίδι είχε γίνει αρκετά σκληρό, με τον Μόντριτς εν τέλει να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται…

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ