“Όνειρο για μένα το ΝΒΑ”

“Όνειρο για μένα το ΝΒΑ”

Σαν να είχε φτερά στα πόδια ο Κώστας Παπανικολάου στο ματς της Ελλάδας με τη Γαλλία την δεύτερη ημέρα του τουρνουά στο Πο.

Όταν όλα τελείωσαν, μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και για το συμβόλαιο που έχει πια με τους Ρόκετς.

«Ναι, είναι ένα όνειρο που γίνεται πράξη νωρίτερα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι μου συμβαίνει. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στην Εθνική. Αυτό που προέχει είναι η χώρα μας. Σε αυτό πρέπει να συμβάλουμε όλοι. Ομολογώ ωστόσο, πως νιώθω ευλογημένος, για όσα μου έχει δώσει ο Θεός».

Έσπευσε να προσθέσει κάτι, που για εκείνον είναι η ουσία του πράγματος: «Ευχαριστώ την οικογένεια μου, που μου έχει σταθεί. Τους οφείλω πολλά, για τον τρόπο που με μεγάλωσαν και το ήθος που με δίδαξαν. Χάρη σε εκείνους έμαθα στον αθλητισμό να κάνω όνειρα, να δουλεύω σκληρά, να κοιτάω μπροστά».

Σε ό,τι αφορά την ήττα από τη Γαλλία, είπε πως: «ο στόχος μας δεν είναι να χαιρόμαστε με νίκες στα φιλικά, αλλά να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, τι κάνουμε καλά και τι όχι. Η ομάδα έχει απίστευτη όρεξη, διάθεση και ενέργεια. Είναι πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και αυτό βοηθά να έχουμε περισσότερη όρεξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία που βάζουν οι παλαιότεροι. Θεωρώ πως είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, έχουμε πολλά πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο Μουντομπάσκετ».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ