Κρίσιμο ραντεβού για Ρομπίνιο

Κρίσιμο ραντεβού για Ρομπίνιο

Αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του παίρνει σήμερα το απόγευμα ο Ρομπίνιο. H ιστοσελίδα tuttomercato αναφέρει ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται στο Μιλάνο και έχει επαφές με τον Γκαλιάνι, προκειμένου να πετύχει τον δανεισμό του Ρομπίνιο από την Μίλαν με οψιόν αγοράς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με την Tuttosport, ο 31χρονος Βραζιλιάνος σταρ με τις 92 συμμετοχές και τα 27 γκολ στην Εθνική ομάδα και την προϋπηρεσία σε Σάντος, Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι, θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα στο Μιλάνο με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο και ατζέντη του Μαρίζα Αλίσια Ράμος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Ρομπίνιο δεν υπολογίζεται στη Μίλαν, έχει προτάσεις από τη Φλαμένγκο, ενώ η καλύτερη επιλογή από την Ευρώπη είναι ο Ολυμπιακός, το ενδιαφέρον του οποίου δημοσιοποίησε τη Δευτέρα, ο γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι. 

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ