Aνακοινώθηκε από τη Μάιντς ο Καπίνο

Aνακοινώθηκε από τη Μάιντς ο Καπίνο

Η Μάιντς ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Στέφανο Καπίνο. Ο Έλληνας διεθνής βρέθηκε στη Γερμανία και υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφερε η γερμανική ομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής της Μάιντς, Κριστιάν Χέιντελ, υποστήριξε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να πάρουμε για την κενή θέση του γκολκίπερ δίπλα στον Λορίς Κάριους τον Καπίνο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μεγάλη εμπειρία και είναι ένας παίκτης που θα εμπλουτίσει την ομάδα μας”.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Γερμανικού συλλόγου τόνισε: “Ο Στέφανος Καπίνο είναι ένας ευέλικτος και ισχυρός γκολκίπερ παρά το γεγονός ότι ακόμα είναι νεαρός και διαθέτει σοβαρότητα και πείρα. Μαζί με τον Λόρις Κάριους, τον Καπίνο και τον Ζέντερ έχουμε τρεις πολλά υποσχόμενους γκολκίπερ στην ομάδα”.

Ο Έλληνας γκολκίπερ τόνισε από τη δική του πλευρά: “Ο στόχος μου ήταν να πάω σε ένα κλαμπ με ξεκάθαρο στόχο για μένα. Στην Μάιντς βρήκε μια σπουδαία ομάδα με έναν φιλόδοξο προπονητή. Η Μάιντς με έπεισε ότι μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα και θεωρώ ότι ταιριάζω απόλυτα στην ομάδα και στην αγωνιστική φιλοσοφία. Θα είμαι μέλος μιας ομάδας που θέλει να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και διψάει για επιτυχίες. Θέλω να ανταποδώσω την χαρά μου με καλές εμφανίσεις και ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία και να φορέσω τη φανέλα της Μάιντς”.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ