ΒΙΝΤΕΟ-Το παιχνίδι που έπαιξε η μπάλα στον Φλάαρ

ΒΙΝΤΕΟ-Το παιχνίδι που έπαιξε η μπάλα στον Φλάαρ

Ένα περίεργο παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα… ή μάλλον η μπάλα στον Ρον Φλάαρ στο στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ολλανδός.

Ο αμυντικός των «οράνιε» στην διαδικασία των πέναλτι, είδε τον Σέρχιο Ρομέρο να τον νικάει ωστόσο, για μερικά εκατοστά θα μπορούσε να έχει αλλάξει το ρου της ιστορίας.

Όπως φαίνεται από ένα βίντεο, τραβηγμένο από την κερκίδα, μετά την απόκρουση του Ρομέρο, η μπάλα έχει πάρει ανάποδα φάλτσα. Και ενώ ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει κατευθυνθεί προς τα αριστερά της εστίας του για να πανηγυρίσει, η μπάλα επιστρέφει προς το τέρμα.

Όμως για καλή του τύχη και κακή του Φλάαρ, σταματά πάνω στην γραμμή και ενώ ο Ρομέρο δεν έχει πάρει χαμπάρι το περίεργο παιχνίδι που έχει παίξει η μπάλα.

Ο Φλάαρ μετά την απόκρουση, είδε την μπάλα να επιστρέφει προς αυτόν και δείχνει να κάνει μια κίνηση για να την αποφύγει, καθώς καταλαβαίνει ότι με τα ανάποδα φάλτσα είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει στην εστία. Μάλιστα, ο Ολλανδός παρακολουθεί την πορεία της ως το τέλος, αλλά εκείνη δεν του κάνει το χατίρι.

Αυτό πάντως, που δεν είναι ξεκάθαρο στο βίντεο είναι αν η μπάλα στην επιστροφή της από την απόκρουση του Ρομέρο, έχει βρει στον ώμο του Φλάαρ. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμα και αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα το γκολ θα ήταν αντικανονικό.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ