ΒΙΝΤΕΟ-Ρεχάγκελ: Κάναμε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα

ΒΙΝΤΕΟ-Ρεχάγκελ: Κάναμε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα

Ο πρωτομάστορας της μεγαλ��τερης, κατά πολλούς, έκπληξης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Ότο Ρεχάγκελ, προπονητής της Εθνικής μας ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την ομάδα της Ελλάδας τότε αλλά και σήμερα…

Δείτε τα βίντεο:

Ο «καπετάνιος» του πειρατικού που έφτασε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, δήλωσε αναφερόμενος στην κατάκτηση του Euro:

«Νομίζω ότι κάναμε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Είχαμε ψυχή και υπέροχη ομάδα αλλά και τεχνικό τιμ. Ο πρώτος στόχος όταν αναλάβαμε ήταν να κάνουμε καλό σύνολο τους καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που είχαμε», και συνέχισε:

«Είχαμε την τύχη να διαχειριστούμε μία πολύ καλή φουρνιά παικτών που άξιζε τον τίτλο. Η σημερινή ομάδα είναι πολύ καλή αλλά όχι τόσο καλή όσο η τότε. Και τότε και τώρα όμως το ότι δεν βάζουμε πολλά γκολ. Είχαμε πάντως ενθουσιασμό και πάθος».

«Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πολύ σημαντικοί. Ο Ζαγοράκης, ο Καραγκούνης, ο Δέλλας. Και όχι, δεν παίζαμε τόσο αμυντικά όσο έλεγαν. Όταν είχαμε την ευκαιρία, παίζαμε και επιθετικά», πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Καραγκούνη:

«Ο Καραγκούνης πάντως τα έδινε όλα πάντα. Δεν είχε όμως μόνο τον ενθουσιασμό αλλά και την ποιότητα. Η επιτυχία της Εθνικής είναι κάτι ιδιαίτερο στην καριέρα μου. Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά μου το πέρασμά μου από την Ελλάδα».

Δείτε τα βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ:

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ρεχάγκελ τραγουδά τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ