Όλοι θέλουν Μανωλά

Όλοι θέλουν Μανωλά

Όχι ότι δεν ίσχυε και πριν από το Μουντιάλ, αλλά μετά τις εμφανίσεις του στη Βραζιλία με την Εθνική Ομάδα ο Κώστας Μανωλάς έχει γίνει ένα από τα πιο hot ονόματα αμυντικών στη διεθνή αγορά γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ιταλικών, γερμανικών, αγγλικών, πορτογαλικών και ισπανικών ομάδων, η Μονακό είχε στείλει άνθρωπο στη Βραζιλία για να τον δει από κοντά στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ φέρεται να έχει μπει στους μνηστήρες και η Μπαρτσελόνα που ψάχνει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς της!

Δεν είναι, όμως, μόνον ο Μανωλάς που «φέρνει κόσμο» από παντού στον Πειραιά αυτό το καλοκαίρι. Ο Χοσέ Χολέβας ανέβασε στα ύψη και τις δικές του μετοχές και είναι πλέον βέβαιο ότι ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο δεν θα υπάρξει αυτή τη φορά μόνο από την Τουρκία. Πολλές ομάδες, επίσης, έστρεψαν την προσοχή τους στον Γιάννη Μανιάτη και τον Ανδρέα Σάμαρη που επίσης έλαμψαν στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη δεχθεί κρούσεις. Είναι βέβαιο ότι θα δεχθεί και προτάσεις για τους παίκτες του, με τους οποίους έχει ισχυρά συμβόλαια για τα επόμενα χρόνια και είναι σε πλήρη συνεννόηση μαζί τους.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις επαφές για τις δικές τους μεταγραφές. Με Ζινιάκ, Ντουρμάζ, Κασάμι, Κλιέσταν σε πρώτο πλάνο, εν αναμονή των ανακοινώσεων για Πουλίδο και Εντινγκά, αλλά και με τον Γάλλο εξτρέμ Γιοάν Μολό να επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο.

Η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει την προσεχή Παρασκευή και ο Μίτσελ, που δηλώνει ότι δεν σκέφτεται την Εθνική Ισπανίας αλλά τα επόμενα χρόνια του στον Ολυμπιακό, επιστρέφει για να αρχίσει η δουλειά για την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και την επόμενη σεζόν.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ