ΒΙΝΤΕΟ-Υπό βροχή η τελευταία προπόνηση της Εθνικής

ΒΙΝΤΕΟ-Υπό βροχή η τελευταία προπόνηση της Εθνικής

Άνοιξαν οι… ουρανοί του Ρεσίφε με το που βγήκαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας στον αγωνιστικό χώρο της “Αρενα Περναμπούκο” για να προπονηθούν.

Η τελευταία προπόνηση της “γαλανόλευκης” πριν από τον αποψινό (29/06, 23:00, pamesports, real fm) αγώνα με την Κόστα Ρίκα πραγματοποιήθηκε υπό έντονη βροχόπτωση με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που βρίσκονταν εντός γηπέδου να βγουν έξω.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε με σπριντάκια στο μισό γήπεδο ενώ ο Ορέστης Καρνέζης μαζί με τον Παναγιώτη Γλύκο και τον Στέφανο Καπίνο έκαναν ασκήσεις με την μπάλα “παίζοντας” με τα πόδια. Η συμμετοχή του τερματοφύλακα της Γρανάδα στο αρχικό σχήμα θα εξαρτηθεί ουσιαστικά την τελευταία στιγμή, όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος.

Από το “διπλό” στο μισό γήπεδο δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα σχετικά με την αρχική ενδεκάδα καθώς ο Σάντος ανακάτεψε την “τράπουλα”… Πάντως, η Εθνική μας ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τον Καρνέζη ή Γλύκο στην εστία, τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Τοροσίδη στο δεξί ενώ οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης με τους Καραγκούνη και Σάμαρη μπροστά του. Θέση όμως διεκδικεί και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος είναι ξανά διαθέσιμος αφού εξέτισε την τιμωρία του. Η τριάδα της επίθεση θα είναι η ίδια με το ματς κόντρα στην Ακτή και θα αποτελείται από τον Σαλπιγγίδη δεξιά, τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά και τον Γιώργο Σαμαρά στην κορυφή.

Ο Παναγιώτης Κονέ έδωσε το “παρών” στην προπόνηση και με δεμένο το πόδι του έκανε τρέξιμο και βαθιά καθίσματα γεγονός που επιβεβαιώνει την αισιοδοξία του, την οποία είχε εκφράσει στον REAL FM από την μεικτή ζώνη του “Καστελάο” μετά το τέλος του αγώνα με την Ακτή, πως θα είναι έτοιμος για τον προημιτελικό.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ