Πραγματικότητα το όνειρο του μικρού Τζέι-Η ΕΠΟ τον κάλεσε στη Βραζιλία

Πραγματικότητα το όνειρο του μικρού Τζέι-Η ΕΠΟ τον κάλεσε στη Βραζιλία

 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ΕΠΟ και του Γιώργου Σαμαρά στην έκκληση των Ελλήνων φιλάθλων να στείλει με δικά της έξοδα στη Βραζιλία τον μικρό Τζέι προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα για τους «16» του Μουντιάλ.

Η πρωτοβουλία ανήκε στους Έλληνες φιλάθλους που δημιούργησαν τη σελίδα «O JAY PAEI Mundial». Υπενθυμίζουμε ότι ο μικρός Τζέι, που πάσχει από σύνδρομο Down, έγινε γνωστός στο πανελλήνιο για τη φιλία του με τον Γιώργο Σαμαρά, όταν ο Έλληνας διεθνής τον πήρε στην αγκαλιά του στη φιέστα της Σέλτικ.

Ο Τζέι παρακολούθησε την Τρίτη το βράδυ τα στιγμιότυπα του αγώνα της Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού ντυμένος στα μπλε προκειμένου να δει τον φίλο του, Γιώργο Σαμαρά, να σκοράρει.

Όταν ο Έλληνας φορ ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι, ο μικρός Τζέι ξέσπασε σε πανηγυρισμούς φωνάζοντας το όνομα του “χρυσού” σκόρερ της Εθνικής.

Η εν λόγω σελίδα στο facebook έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 52. 000 «like».

Ο Γιώργος Σαμαράς σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε ότι η ΕΠΟ κάλεσε τον μικρό Τζέι στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει το ματς με την Κόστα Ρίκα. «Ανατριχιαστικό, συγκινητικό», τόνισε ο Έλληνας διεθνής επιθετικός και πρόσθεσε:

«Αυτό το παιδί μου δίνει τόσο πολύ δύναμη, που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια… Νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του. Την αγάπη που νιώθω εγώ, την νιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα. Υπάρχει σελίδα στο Facebook για να έρθει στην Βραζιλία; Είμαι ενήμερος… Σήμερα το πρωί στην ομιλία που είχαμε με τον κύριο Σαρρή, είπαμε αν γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για να έρθει και να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβω τώρα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στο παιχνίδι. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού, θα τον ενημερώσουμε και θα δούμε… Αν πάρουμε το ΟΚ. Μέχρι να το κάνουμε αυτό… Έχουμε μία φανέλα εδώ, την οποία θα την υπογράψω εγώ τώρα και στο φαγητό θα την υπογράψουν όλα τα παιδιά. Είναι ένα μικρό δώρο που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε δώσει ραντεβού στο Μπέλφαστ».

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ