Klinsmann προς εργοδότες: Δικαιολογείστε τους εργαζόμενούς σας για την απουσία τους

Klinsmann προς εργοδότες: Δικαιολογείστε τους εργαζόμενούς σας για την απουσία τους

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ έγραψε μία φόρμα επιστολής, που προορίζεται για τους Αμερικανούς εργοδότες, προκειμένου να… βοηθήσει τους εργαζόμενους να πάρουν άδεια και να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Γερμανίας!

Ο προπονητής, Jurgen Klinsmann, Γερμανός υπήκοος ο ίδιος, έγραψε την επιστολή για τη «δικαιολογημένη απουσία» των εργαζομένων, μέσω της οποίας ζητά από τους εργοδότες «να συγχωρέσουν το προσωπικό τους για την απουσία τους».

«Καταλαβαίνω ότι αυτή η απουσία μπορεί να μειώσει την παραγωγικότητα της εταιρείας σας, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι για σημαντική σκοπό» αναφέρει στην επιστολή του ο προπονητής και συνεχίζει:

«Η #USMNT (Εθνική Ομάδα Ανδρών των ΗΠΑ) θα έχει ένα κρίσιμο παιχνίδι στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Γερμανίας, και θα χρειαστεί την πλήρη υποστήριξη του λαού, αν θέλουμε να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο».

Στο τέλος της επιστολής, ο Klinsmann προτρέπει τους εργοδότες να πράξουν ως καλοί «ηγέτες» και να πάρουν και οι ίδιοι… μία μέρα άδεια από την εργασία τους.

 

Πηγή: Sky News

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ