ΒΙΝΤΕΟ-Καραγκούνης: Πρέπει να τα δώσουμε όλα

ΒΙΝΤΕΟ-Καραγκούνης: Πρέπει να τα δώσουμε όλα

«Ήταν μία μεγάλη επιτυχία και το θέλαμε πάρα πολύ όλοι. Την αξίζαμε αυτή τη νίκη», ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Καραγκούνης, για τον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

«Πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες ήταν μαζί μας και νιώθουν υπερήφανοι όπως και εμείς. Με τη θετική ενέργεια που έχουμε και εισπράττουμε από τη χώρα μας θα συνεχίσουμε την Κυριακή», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Χθες παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε.  Η πίστη που είχαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Στο τέλος ο Θεός ήταν μαζί μας και έπρεπε να γίνει έτσι, αλλιώς θα ήταν μεγάλη αδικία».

Ο Γιώργος Καραγκούνης εκτίμησε ότι μεγάλο ρόλο στην πρόκριση έπαιξε το προηγούμενο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Ιαπωνία, καθώς, όπως είπε: «Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και κρατήσαμε ζωντανή την ομάδα»

Όσο για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι, ο αρχηγός ανέφερε ότι η Κόστα Ρίκα είναι καλύτερη από την Ακτή Ελεφαντοστού και πρόσθεσε:

«Τώρα εμείς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. Πρέπει να προετοιμαστούμε, να πατήσουμε πάλι στη γη να ξεχάσουμε τα χθεσινά, να μην επηρεαστούμε από τις θετικές κριτικές και πως θα μπορέσουμε να κάνουμε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία».

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ