Μεταγραφική… επίθεση του Ολυμπιακού

Μεταγραφική… επίθεση του Ολυμπιακού

Στο τελικό στάδιο των επαφών για την μεταγραφική του ενίσχυση βρίσκεται ο Ολυμπιακός, δύο εβδομάδες περίπου, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι, κάνοντας τις τελικές συζητήσεις με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο Ελβετός άσος έχει προτάσεις από Αγγλία και Γερμανία, αλλά ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες να τελειώσει τη μεταγραφή.

Για τα άκρα της επίθεσης παίζει δυνατά το όνομα του Εμπαγιέ Νιάνγκ. Ο Γάλλος επιθετικός της Μίλαν μπορεί να αγωνιστεί και σέντερ φορ. Η ιταλική ομάδα θέλει να τον πουλήσει με 5 εκ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός επιχειρεί τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Όσο για σέντερ φορ, οι ερυθρόλευκοι είναι πια αουτσάιντερ για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, με την Χέρενφεν να κάνει συζητήσεις για τον Ισλανδό με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ της Μαρσέιγ είναι ψηλά στη λίστα, έχοντας προτάσεις και από την Τουρκία. Ενώ πάντα παίζει δυνατά το όνομα του Όλα Τοίβόνεν της Ρεν, με τον Σουηδό να είναι πρόταση του Ραϊόλα, ο οποίος μιλάει και για άλλον παίκτη με τον Ολυμπιακό.

Επιβεβαιώνονται επίσης οι πληροφορίες από το Βέλγιο ότι στον Μίτσελ αρέσει πολύ ο Αμερικανός μέσος της Άντερλεχτ, Σάσα Κλιέσταν που πάντως έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Την ίδια ώρα, ο Πιερ Ισά φέρεται να βρίσκεται στην Αγγλία και να κάνει συζητήσεις με την ΚΠΡ.

Ακούγεται το όνομα του διεθνούς Μαροκινού μεσοεπιθετικού Αντέλ Τααράμπτ, ο οποίος ανήκει στον αγγλικό σύλλογο και έπαιξε την προηγούμενη περίο��ο δανεικός σε Φούλαμ και Μίλαν. Ο 25χρονος άσος παίζει στην ΚΠΡ από το 2009, με 150 συμμετοχές και 34 γκολ και διακρίνεται για την εκπληκτική τεχνική του.

Για τον Φινμπόγκασον στην Ολλανδία μεταδίδουν σήμερα το πρωί ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Χέρενφεν είναι πολύ κοντά σε συμφωνία γύρω στα 8 εκ. ευρώ. Εκτιμάται ότι υπάρχει μια διαφορά ενός εκ. ευρώ ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον Ισλανδό, η οποία αναμένεται να καλυφθεί το επόμενο 48ωρο. 

Στην Ισπανία αναφέρεται ως στόχος του Ολυμπιακού ο 23χρονος εξτρέμ της Αλκορκόν, Ντάνι Πατσέκο, ο οποίος έχει περάσει από την Λίβερπουλ . Ο Πατσέκο είναι στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων.

Και πάντοτε παραμένει ανοιχτό και πιθανό ο Ολυμπιακός να προχωρήσει στην απόκτηση του Κώστα Γιαννούλη από τον Ατρόμητο, για το αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ