Μηνύει την Telegraph η Ομοσπονδία της Γκάνας

Μηνύει την Telegraph η Ομοσπονδία της Γκάνας

H Ομοσπονδίας της Γκάνας περνά στην αντεπίθεση μέσω του προέδρου της, που δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά της Telegraph.

«Είμαι αθώος. Δεν έχω κάνει τίποτα. Η Ομοσπονδία της Γκάνας δεν έχει ουδεμία ανάμειξη με όλα όσα της προσάπτονται», δήλωσε ο Kwesi Nyantakyi που ήταν σε έξαλλη κατάσταση καθώς εκτός των άλλων καλείται να δώσει εξηγήσεις και στην κυβέρνηση της χώρας. Ο ισχυρός άνδρας της Π.Ο. της Γκάνας δεν μένει στα λόγια αλλά προχωρά σε έργα καθώς θα κάνει μήνυση στην Telegraph.

«Τα ρεπορτάζ της εφημερίδας που έκαναν τον γύρο του κόσμου μόνο ακριβή δεν είναι», ανέφερε ο Nyantakyi στο Ghanafa.org, τον επίσημο δικτυακό τόπο της Ομοσπονδίας. «Προσωπικά είμαι ακόμα εν αναμονή της κατάλληλης απάντησης από τη νομική και την εκτελεστική μας επιτροπή για το πως θα λειτουργήσουμε από εδώ και πέρα.

Δεν υπάρχει λόγος για πανικό και… συναγερμό διότι πολύ απλά δεν συνέβη τίποτα. Εμείς ως Ομοσπονδία αλλά και η ομάδα δεν έχουμε κάνει τίποτα το μεμπτό. Όλες αυτές οι κατηγορίες δεν έχουν βάση», τόνισε στην συνέχεια ενώ σχετικά με τα δύο επίμαχα πρόσωπα που συζητούν στο βίντεο και βγάζουν όλα τα… άπλυτα στην φόρα είπε:

«Οι δύο αυτοί άνδρες δεν μου είπαν ποτέ για διαμόρφωση αποτελεσμάτων ή στήσιμο αγώνων. Μου παρουσίασαν μία επαγγελματική πρόταση για να αγοράσουν δικαιώματα των φιλικών αγώνων της Γκάνας. Έχω ενημερώσει τους πάντες ότι δεν έχω διαβάσει το συμβόλαιο. Δεν το υπογράψαμε ποτέ. Εάν το είχαμε πράξει θα το είχαμε διαβάσει πρώτα».

Επιπλέον διευκρίνισε πως λίαν συντόμως η Ομοσπονδία της Γκάνας θα πάρει και θα δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις της για τις επόμενες ενέργειές της.

 

Πηγή: gazzetta.gr 

 

Διαβάστε επίσης:

BINTEO-«Σκιές» στο Μουντιάλ για «στημένους» αγώνες

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ