Φεύγει από Μπάρτσα ο Τσάβι

Φεύγει από Μπάρτσα ο Τσάβι

Ο Λουίς Ενρίκε άναψε «πράσινο φως» για την πώληση του Τσάβι, με τον Ισπανό διεθνή μέσο να βρίσκεται πια ένα βήμα πριν από τη μετακόμιση στο Κατάρ, όπου θα αγωνιστεί για την Αλ Σαντ. 

Το αδιέξοδο των τελευταίων ημερών φαίνεται ότι έπαψε να υφίσταται μετά την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του νέου προπονητή της Μπαρτσελόνα και του ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται στην Ισπανία με την Εθνική Ισπανίας.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό διαμόρφωση, με τη φήμη προέρχεται από την εταιρεία του Κατάρ BeIN Sports, που συνήθως είναι πολύ καλά ενημερωμένη σχετικά με τις υποθέσεις των σεΐχηδων, ενώ στην Ισπανία δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Ο Τσάβι ήταν σε συνομιλίες εδώ και μία εβδομάδα, αλλά περίμενε να ακούσει πως επαναπροσδιορίστηκε το πλάνο και ο τεχνικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα με την έλευση του νέου προπονητή

Σύμφωνα με τις πηγές από το Κατάρ, ο διεθνής μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας έναντι αποζημίωσης 8,3 εκατ. ευρώ ανά περίοδο, συν τα μπόνους. Βέβαια, οι Άραβες θα πρέπει να επιτύχουν συμφωνία και με την Μπαρτσελόνα, αφού ο Τσάβι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ