Ρόις: Χάθηκε το όνειρό μου…

Ρόις: Χάθηκε το όνειρό μου…

Η Γερμανία δεν θα έχει μαζί της στον Μουντιάλ έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της, καθώς ο Μάρκο Ρόις τραυματίστηκε (υπέστη ρήξη συνδέσμου) στο φιλικό με την Αρμενία και ο διεθνής άσος δεν μπορεί να πιστέψει πως… χάθηκε το όνειρο! Την ίδια ώρα ο Λούκας Ποντόλσκι έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον άσο της Ντόρτμουντ! 

«Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου το όνειρό μου χάθηκε! Θα πρέπει όμως να κοιτάξω μπροστά, να ξεκινήσω την αποθεραπεία μου. Θα επιστρέψω πιο δυνατός σε σχέση με πριν. Εύχομαι στην ομάδα το καλύτερο και να πετύχουν το στόχο τους χωρίς εμένα», τόνισε σχετικά ο Μάρκο Ρόις!

Από την πλευρά του ο Λούκας Ποντόλσκι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «Twitter», μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μάρκο Ρόις. θέλησε να εκφράσει τη στήριξή του στον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας και να του δώσει μια υπόσχεση… «Ατυχία… Μάρκο, σου εύχομαι να επιστρέψεις δυνατός. Εμείς θα τα δώσουμε όλα στη Βραζιλία για σένα», έγραψε χαρακτηριστικά!

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ