Θετικός για Γαλατά ο Μήτρογλου

Θετικός για Γαλατά ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι διόλου αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη προσφορά ούτε από Γαλατά αλλά ούτε και από Μπεσίκτας.

Ο διεθνής φορ της Φούλαμ προς το παρόν είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο Μουντιάλ. Στόχος του είναι να κάνει πολύ καλά ματς με την Εθνική και να μπορέσει να βρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο είτε σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είτε εκτός του Νησιού. Η τελευταία πληροφορία που αφορά στο μέλλον του Μητρογκόλ έχει να κάνει με την Γαλατά και τα 11 εκατ. ευρώ που έχει την διάθεση να προσφέρει. 

Η πλευρά του Κώστα Μήτρογλου μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια της επίσημη προσφορά για τον παίκτη. Για τον Μήτρογλου έχουν ρωτήσει και η Γαλατά και η Μπεσίκτας δίχως όμως να έχουν κάνει κρούση. Έχουν ρωτήσει βέβαια και αρκετές άλλες ομάδες από Αγγλία, Ιταλία και όχι μόνο. Ο παίκτης πάντως σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του είναι θετικός στην προοπτική της Γαλατασαραϊ.

Θα τον ενδιέφερε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε έναν σύλλογο τέτοιου βεληνεκούς. Σημαντικό ρόλο βέβαια θα παίξει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η περαιτέρω ζήτηση του παίκτη στην ευρωπαϊκή αγορά θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα πάει στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας φορώντας την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ